project: Praktijk Wisse

Voor Praktijk Wisse hebben we een allesomvattende automatiseringsoplossing ontwikkeld die de dagelijkse bedrijfsvoering aanzienlijk vereenvoudigt en optimaliseert. Deze op maat gemaakte oplossing integreert naadloos verschillende essentiële bedrijfsfuncties, waaronder planning, boekhouding, dossierbeheer, een geavanceerd betaalsysteem met pinautomaat en een efficiënt facturatieproces.

Door deze integratie heeft Praktijk Wisse een aanzienlijke verbetering in efficiëntie en klantenservice ervaren, waardoor ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten en het leveren van uitstekende zorg aan hun cliënten. Dit project toont onze expertise in het creëren van holistische en gebruiksvriendelijke automatiseringssystemen die aansluiten op de specifieke behoeften van onze klanten.

Logo Praktijk Wisse

De Collum Behandeling is een relatief nieuwe behandeling van vele problemen, zoals o.a. whiplash

In essentie bestaat de behandeling uit het masseren en ontspannen van specifieke nekspieren, waardoor de bovenste nekwervels als het ware uitgenodigd worden hun natuurlijke positie weer in te nemen.

Deze massagetechniek is ongeveer 10 jaar geleden in België ontwikkeld, en is reeds op een kleine 10.000 mensen toegepast, met doeltreffende resultaten.

Afbeelding van website Praktijk Wisse