project: Kwebler | website & app

Voor Kwebler, het christelijke sociale netwerk dat in 2020 werd gelanceerd, hebben wij een holistische automatiseringsoplossing ontwikkeld die het hart vormt van hun visie op een veilige, gefilterde online gemeenschap voor alle leeftijden. Onze bijdrage omvatte de ontwikkeling van zowel het webplatform als de bijbehorende mobiele applicaties voor Android en iOS, waardoor een naadloze, uniforme ervaring voor gebruikers over verschillende apparaten heen werd gewaarborgd.

Ons werk omvatte geavanceerde functies zoals gebruikersbeheer, contentfiltering, een interactieve marktplaats, vacatureborden, groepsinteracties en real-time chatmogelijkheden. Centraal in onze aanpak stond het ontwerp van een robuust contentfiltersysteem, dat automatisch ongepaste inhoud zoals scheldwoorden, online pestgedrag en ander ongewenst materiaal detecteert en blokkeert, in lijn met de waarden en missie van Kwebler.

Deze geïntegreerde oplossing benadrukt onze expertise in het ontwikkelen van complexe systemen die een veilige en inclusieve gebruikerservaring bieden, afgestemd op de specifieke behoeften en waarden van onze klanten. Door onze nauwe samenwerking met Kwebler hebben we een platform gecreëerd dat niet alleen de veiligheid en integriteit van de gebruikers waarborgt, maar ook de flexibiliteit biedt om mee te groeien met de veranderende behoeften en wensen van hun gemeenschap.

Kwebler Logo

Kwebler werd in 2020 gelanceerd met de ambitie om een christelijk sociaal netwerk voor jong en oud te creëren. Kwebler is het verantwoorde tegengeluid alsmede een gefilterde versie van populaire social-media platforms, met extra functies die je in staat stellen vrienden te volgen en berichten met hen te delen.

Daarnaast biedt Kwebler functionaliteiten zoals vacatures, een marktplaats, groepen, chatgroepen en meer, allemaal bedoeld om een gefilterd en veilig alternatief te bieden voor de bestaande platforms. ‘Gefilterd en veilig’, ‘Gefilterd en veilig,’ vraag je? Wij filteren alle content volledig automatisch met ons eigen contentfiltersysteem. Deze filter blokkeert vloeken, scheldwoorden, online pestgedrag, geweld, content gevuld met naaktbeelden en veel andere ongepaste content. Daarnaast werkt Kwebler met een team om die veiligheid te waarborgen.

Afbeelding van website Kwebler