N

projecten

Op onze projectenpagina tonen we de kern van ons werk bij Joachim Hofman: innovatieve automatiseringsprojecten die technologische grenzen verleggen. Elk project belichaamt onze streven naar uitmuntendheid en probleemoplossing, mede mogelijk gemaakt door onze partners. Ontdek hoe we samen met onze klanten en partners toekomstige automatisering vormgeven.

Logo Praktijk Wisse

De Collum Behandeling is een relatief nieuwe behandeling van vele problemen, zoals o.a. whiplash

In essentie bestaat de behandeling uit het masseren en ontspannen van specifieke nekspieren, waardoor de bovenste nekwervels als het ware uitgenodigd worden hun natuurlijke positie weer in te nemen.

Deze massagetechniek is ongeveer 10 jaar geleden in België ontwikkeld, en is reeds op een kleine 10.000 mensen toegepast, met doeltreffende resultaten.

Afbeelding van website Praktijk Wisse
Kwebler Logo

Kwebler werd in 2020 gelanceerd met de ambitie om een christelijk sociaal netwerk voor jong en oud te creëren. Kwebler is het verantwoorde tegengeluid alsmede een gefilterde versie van populaire social-media platforms, met extra functies die je in staat stellen vrienden te volgen en berichten met hen te delen.

Daarnaast biedt Kwebler functionaliteiten zoals vacatures, een marktplaats, groepen, chatgroepen en meer, allemaal bedoeld om een gefilterd en veilig alternatief te bieden voor de bestaande platforms. ‘Gefilterd en veilig’, ‘Gefilterd en veilig,’ vraag je? Wij filteren alle content volledig automatisch met ons eigen contentfiltersysteem. Deze filter blokkeert vloeken, scheldwoorden, online pestgedrag, geweld, content gevuld met naaktbeelden en veel andere ongepaste content. Daarnaast werkt Kwebler met een team om die veiligheid te waarborgen.

Afbeelding van website Kwebler
Logo van Reformatorische Oppas

“Reformatorische Oppas” verbindt christelijke gezinnen met betrouwbare oppassers, voortkomend uit de behoefte aan kinderopvang met gedeelde waarden. Het platform waarborgt veiligheid en betrouwbaarheid, en stimuleert feedback voor continue verbetering.

Het streven is een inclusieve gemeenschap te vormen, waarbij overwogen wordt de naam aan te passen om een breder christelijk publiek te bereiken. Dit initiatief is meer dan alleen oppasbemiddeling; het is een beweging die christenen met elkaar verbindt.

Afbeelding van website Reformatorische Oppas
Logo Kwebler Nieuws

Kwebler Nieuws, een essentieel onderdeel van het Kwebler platform, dient als een verfrissende bron van nieuwsvoorziening die actuele gebeurtenissen belicht vanuit een christelijk perspectief. Met een toewijding aan waarheid, integriteit en diepgang, streeft Kwebler Nieuws ernaar om lezers niet alleen te informeren, maar ook te inspireren en te verrijken met inzichten die resoneren met christelijke waarden en overtuigingen.

Dit nieuwsplatform biedt een breed scala aan onderwerpen, van binnenlands en internationaal nieuws tot cultuur, onderwijs en religieuze ontwikkelingen, allemaal gepresenteerd met een doordachte en ethische benadering. Kwebler Nieuws onderscheidt zich door zijn toegewijde redactie, die zorgt voor nauwkeurige en evenwichtige verslaggeving, waarbij de nadruk ligt op het bevorderen van begrip en dialoog binnen de gemeenschap.

Afbeelding van website Kwebler Nieuws
Logo Christelijke Muziek

Christelijke Muziek is een uniek online platform dat liefhebbers van christelijke muziek samenbrengt in een gemeenschap waar delen en luisteren centraal staan. Dit platform biedt een advertentievrije ervaring, waardoor gebruikers ongestoord kunnen genieten van hun favoriete geestelijke liederen, zonder onderbrekingen door audioreclame.

Met een rijke en diverse catalogus aan muziekgenres biedt Christelijke Muziek voor elk wat wils. Van de opbeurende klanken van kinderkoren en de diepe tonen van klassieke muziek tot de majestueuze geluiden van het orgel, elke categorie is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de diverse smaken en voorkeuren binnen de christelijke gemeenschap. Liefhebbers van geestelijke liederen, samenzang en instrumentale muziek zullen zich thuis voelen op dit platform, net als diegenen die een voorliefde hebben voor de traditionele psalmen.

Afbeelding van website Christelijke Muziek