over ons

Welkom bij Joachim Hofman IT, waar innovatie en technologie samenkomen om uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Ons team, geleid door de visionaire Joachim Hofman, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde automatiseringsoplossingen die uw zakelijke processen transformeren, waardoor ze efficiënter en intelligenter worden dan ooit tevoren.

ons team

Maak kennis met ons team!

Joachim Hofman

Joachim Hofman

Joachim’s passie voor software begon al op 9-jarige leeftijd, een vroege start die de basis legde voor zijn diepgaande kennis en expertise in de technologische sector. Deze levenslange passie heeft geleid tot de oprichting van ons bedrijf, waar we trots zijn op onze vermogen om op maat gemaakte softwareoplossingen te bieden die naadloos aansluiten op de unieke behoeften van onze klanten.

Bij Joachim Hofman IT geloven we in het bouwen van sterke, langdurige relaties met onze klanten. We werken nauw met u samen om een grondig begrip te krijgen van uw bedrijfsdoelstellingen en uitdagingen. Ons doel is om niet alleen uw huidige problemen op te lossen, maar ook om proactief nieuwe mogelijkheden voor groei en verbetering te identificeren.

Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals die zich inzetten voor continue verbetering en innovatie. We blijven op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen om ervoor te zorgen dat onze oplossingen altijd de meest geavanceerde en effectieve zijn.

Bij Joachim Hofman IT zijn we toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke kwaliteit en service. We streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen en uw bedrijf te helpen slagen in het digitale tijdperk. Ontdek hoe we samen uw bedrijfsprocessen kunnen transformeren en u voorbereiden op de toekomst.

Pieter van der Leer

Ontmoet Pieter van der Leer, een essentieel lid van ons team en een gewaardeerde zakenpartner van Joachim Hofman. Met zijn kantoor gevestigd in het pittoreske Alblasserdam, brengt Pieter een unieke mix van expertise en passie naar ons team, gespecialiseerd in administratie en boekhouding voor ZZP’ers en MKB’ers.

Op 29-jarige leeftijd heeft Pieter zich al onderscheiden als een veelzijdig ondernemer, niet alleen in de financiële wereld maar ook in het pastoraat en de muziek. Deze diverse achtergrond verrijkt ons team met een breed perspectief en een diep begrip van de verschillende behoeften van onze klanten.

Pieter staat bekend om zijn toewijding aan zorgvuldigheid, transparantie en persoonlijk contact, kernwaarden die de basis vormen van zijn professionele ethos. Zijn benadering is erop gericht om ZZP’ers en MKB’ers volledig te ontzorgen, waardoor zij zich volledig kunnen concentreren op hun vakgebied, terwijl Pieter zijn expertise inzet om hun administratieve en financiële processen te stroomlijnen.

Zijn samenwerking met Joachim en het team bij Joachim Hofman IT heeft geleid tot synergetische oplossingen die onze klanten niet alleen helpen hun administratieve lasten te verlichten, maar ook hun bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen. Pieter’s inzicht en vaardigheden zijn onmisbaar voor ons team, en zijn bijdrage stelt ons in staat om onze dienstverlening continu te verbeteren en te verfijnen.